Dagelijks bestuur

Voorzitter - Amir Abdelmoumen

 

Amir is het gezicht van de vereniging naar buiten toe. Daarnaast zit hij de vergaderingen van de vereniging voor en onderhoudt hij de contacten met externe organisaties. Amir is vierdejaars aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Commissaris Extern - Denise De Gruijter

Denise onderhoudt de contacten met de achterban, sponsoring en andere externe organisaties. Ook is zij verantwoordelijk voor de jaarlijkse enquête, de PR-activiteiten en de artikelen van de vereniging. Daarnaast houdt ze de website en de social media up to date. Denise is vijfdejaars aan de Universiteit van Amsterdam. 

Commissaris Intern - Marel van Ruissen 

Marel is het aanspreekpunt binnen het bestuur voor het functioneren van bestuursleden en bewaakt hierbij de informele sfeer. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het aannemen van nieuwe bestuursleden en de sollicitatieprocedure. Marel is zesde jaars aan de Universiteit van Amsterdam. 

Assessor - Femke van de Zuidwind

Femke is verantwoordelijk voor de contacten met het Centraal studentenpanel en houdt zich daarnaast bezig met de professionalisering van De Geneeskundestudent. Dit doet zij door zich bezig te houden met het social mediabeleid en de ontwikkeling van de nieuwe website. Femke is derdejaars aan de Radboud Universiteit.