Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale workshop: ‘Help een contract!?’

2 december 2020 om 19:30 - 20:15

Na minstens zes jaar zwoegen, is het eindelijk zo ver: je artsenbul komt in zicht! Maar als de confetti van het feestje eenmaal is neer­gedaald, is het tijd voor een volgende stap. Je eerste baan komt ­eraan. En dan? Waar moet je op letten als je een arbeids­contract ­onder je neus krijgt? Tijdens de gratis digitale workshop ‘Help een contract?!’ krijg je tips en advies over waar je allemaal op moet letten bij het aangaan van een baan. De workshop wordt je aangeboden door De Geneeskundestudent en de LAD en vindt plaats op woensdag 2 december van 19:30 uur tot 20:15 uur (klik hier voor de workshop van 19 november). Let op: er is per workshop plek voor maximaal 25 geneeskundestudenten. Vol=vol.

Workshop LAD: Help een contract?! – mr. Karlijn Derksen, jurist arbeidsrecht LAD
Kun je onderhandelen bij het aangaan van een anios-baan? En waar moet ik precies op letten als ik een arbeidscontract voor mijn neus geschoven krijg? Op deze en andere vragen krijg je tijdens de workshop antwoord. De Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband (LAD) zet zich in voor alle artsen in dienstverband, mogelijk ben jij dat straks ook, als basisarts. De jurist van het Kennis-en dienstverleningscentrum (KDC) gaat je tijdens deze workshop tips en tricks geven zodat je goed voorbereid aan je carrière kunt beginnen. Ook hoor je over de ondersteuning die de LAD je kan bieden bij het aangaan van een arbeidscontract en in je verdere loopbaan.

Interactieve workshop
De workshop vindt plaats via Zoom, we vragen alle deelnemers om waar kan te beschikken over een camera en microfoon zodat er tijdens de workshop ook vragen gesteld kunnen worden. Per workshop is er plaats voor maximaal 25 geneeskundestudenten (vol-vol!). Na aanmelding ontvang je een bevestiging, enkele dagen voor de workshop ontvang je een e-mail met daarin de Zoom-link.

Workshop LAD 2 december

    Vink hier ticket aan, indien er geen plaats meer voor je is kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Gegevens

Datum:
2 december 2020
Tijd:
19:30 - 20:15
Evenement Categorie:

Locatie

Digitaal
Nederland

Organisator

De Geneeskundestudent
Telefoon:
088 1344145
E-mail:
info@degeneeskundestudent.nl
Bekijk de site van Organisator