Dagelijks bestuur - Pavien Bavinck

Pavien (23 jaar) is facultair niveau lid geweest van de jaarvertegenwoordiging en de O&O raad. Pavien is vierdejaars geneeskundestudente in Groningen en sinds mei 2016 bestuurslid van De Geneeskundestudent. 

“Ontwikkel een visie over hoe geneeskunde zou moeten zijn in Nederland. Laat je daarin niet tegenhouden door praktische zaken, die zijn voor latere zorg. Met je visie kies je je smaak, doe er daarna water bij om het praktisch mogelijk te maken, maar zorg dat je aan het einde van de weg de smaak herkent. Blijf altijd dromen", vertelt ze.

Waarom is deze huisarts in spe voor een bestuursfunctie gegaan bij een landelijke vereniging? “ Omdat het over onderwerpen gaat die op grensvlak tussen faculteit en maatschappij liggen. De politiek een beetje in de gaten houden en anticiperen als daar iets speelt!” Wat ze graag zou willen zien en bereiken is dat studenten voor onderwerpen die buiten de invloed van de facultaire medezeggenschap vallen bij De Geneeskundestudent terecht kunnen. “Of, tenminste weten dat ze bij ons terecht kunnen en welke faciliteiten wij hen aanbieden! “Maar wie is Pavien dan? Ze is fanatiek, nieuwsgierig en soms een twijfelaar. Verder speelt ze gitaar, laat ze haar huisgenoten meegenieten van haar vocale talenten en speelt ze hockey. 

Voor vragen kan je haar altijd mailen: commissaris.intern@degeneeskundestudent.nl