Leiden - Mirjam Kemmeren

Mirjam Kemmeren (22 jaar) is 4e jaars geneeskundestudent aan de Universiteit Leiden en sinds november vervult zij de rol van portefeuillehouder binnen ons bestuur.

Mirjam’s interesse gaat verder dan alleen onze opleiding Geneeskunde en dat is precies de reden waarom een bestuursfunctie bij De Geneeskundestudent haar zo aansprak. Studeren onder optimale omstandigheden, de organisatie van de zorg en de politiek spreken haar aan. Binnen haar portefeuille Burn-out wil ze dan ook vooral bereiken ‘dat we met de beweging Jezelf Beter Maken goede activiteiten opzetten, zodat geneeskundestudenten een betere studie-omgeving hebben’, aldus Mirjam.

Mirjam is enthousiast, een doorzetter en af en toe wat aan de drukke kant. Wat ze later wil worden, daar is ze nog niet uit. ‘Als ik maar niet hoef te snijden’, dat weet ze wel. In haar vrije tijd gaat ze graag de stad in om te winkelen of een terrasje te pakken, ook leest ze graag een goed boek. Haar wakker maken ’s nachts kun je beter niet doen, of er moet wel iets heel speciaals tegenover staan.

Wat Mirjam jullie graag nog wil meegeven, is het volgende: ‘Geef niet op als het een keer tegen zit, en denk zeker niet dat je het niet kan. Waar een wil is, is een weg maar die kan voor jou gewoon net iets anders lopen.’

 

Mocht je vragen hebben over het onderwerp burn-out of andere zaken die je met Mirjam zou willen bespreken, mail dan naar: mirjam.kemmeren@degeneeskundestudent.nl