De LAD is samen met De Jonge Specialist (DJS) en De Geneeskundestudent op zoek naar een doortastende en initiatiefrijke verenigings- en beleidsadviseur, die het gezamenlijke beleidsteam komt versterken bij de activiteiten voor jonge (aankomende) artsen. Het gaat om een functie van 40 uur per week.

Wat ga je doen?

De LAD, DJS en De Geneeskundestudent trekken veel samen op om jonge (aankomende) artsen te ondersteunen bij het inrichten van hun artsenloopbaan. Om hen daarbij te helpen, houd je je allereerst op beleidsmatig en uitvoerend terrein bezig met de ondersteuning van het bestuur van De Geneeskundestudent. Daarnaast houd je je bezig met ontwikkeling en uitvoering van beleid van de LAD en De Jonge Specialist, waarbij de focus ligt op gezamenlijke activiteiten, zoals het organiseren van congressen en het uitstippelen van beleid. We zoeken dus iemand die zowel strategisch als uitvoerend sterk in het zadel zit.

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Je biedt effectieve en efficiënte ondersteuning aan de beleidsdoelstellingen van de besturen van de drie verenigingen.
  • Je bereidt stukken voor de besturen en diverse overleggen inhoudelijk en organisatorisch voor. Je neemt hieraan deel en werkt deze uit. Je bewaakt de follow-up (uitvoering van besluiten, aansturing van projecten, communicatie).
  • Je houdt je bezig met het voorbereiden, opstellen en uitwerken van adviezen, notities, rapporten, standpunten en plannen van aanpak.
  • Je signaleert maatschappelijke, vakinhoudelijke en politieke ontwikkelingen op het eigen beleidsterrein en vertaalt deze naar beleid en projecten.
  • Je vertegenwoordigt de verenigingen bij in- en externe werkgroepen en commissies.
  • Je ontwikkelt en onderhoudt een netwerk met voor de verenigingen relevante personen en instanties.
  • Je begeleidt en coacht (nieuwe) bestuursleden van De Geneeskundestudent.
  • Je adviseert over de inrichting van interne processen en procedures van De Geneeskundestudent.
  • Je voert je werkzaamheden uit in overleg met de voorzitters van de commissies of projectgroepen, de voorzitter van De Geneeskundestudent, de ambtelijk secretaris van De Jonge Specialist en in afstemming met de directeur van de LAD.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, betrokken en zelfstandige collega die initiatief durft te nemen. Je bent flexibel en bereid deel te nemen aan vergaderingen buiten kantooruren in de avonden en weekenden.
Je bent communicatief vaardig en hebt ervaring met het schrijven van beleidsdocumenten. Daarnaast ben je resultaatgericht, beschik je over analytische capaciteiten en ben je goed in plannen, organiseren en prioriteren. Je vindt het leuk om in verenigings-/teamverband te werken, je schakelt snel en makkelijk tussen diverse onderwerpen. Je hebt een academisch werk- en denkniveau, met relevante aantoonbare ervaring. Voor deze functie is goede kennis van Microsoft Office een must. Kennis van de gezondheidszorg is een pré.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan met een grote mate van zelfstandigheid in een dynamische en professionele, maar informele werkomgeving. Wij starten in eerste instantie met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Daarnaast bieden we een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van niveau en ervaring (min € 5.028 en max € 6.340).

Informatie en sollicitatie

Je kunt informatie over de functie opvragen bij Caroline van den Brekel, directeur van de LAD, via 088 – 13 44 100. Je reactie zien wij graag vóór 17 mei 2021 tegemoet. Je kunt je sollicitatie, met zowel een motivatiebrief als een cv als bijlage, mailen naar hr@lad.nl t.a.v. mw C. van den Brekel. De eerste gespreksronde staat gepland op dinsdag 18 mei. Het tweede gesprek vindt plaats op donderdag 20 mei.

Bemiddeling en acquisitie door derden of zzp’ers wordt niet op prijs gesteld en hier wordt niet op gereageerd.

Aankomende evenementen

Actieve Portefeuilles

Beroepskeuze

Lees verder

Beoordelingen

Lees verder

Capaciteit

Lees verder

Bekijk alle Portefeuilles