Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gratis Digitale workshop – Eerste hulp bij loopbaankeuze

1 december 2021 om 19:00 - 20:30

In de studie geneeskunde leer je veel, werk je hard en ontwikkel je jezelf met de ambitie om straks als arts aan het werk te gaan. Voor velen lijkt een carrière binnen het ziekenhuis de logische of enige keus, maar misschien twijfel jij wel of dit bij je past. Of je weet al dat je jezelf in de toekomst wil specialiseren buiten het ziekenhuis, maar bent nog zoekende welke eerste stap daarbij past. Of weet je nog helemaal niet of en waarin je je wil gaan specialiseren? De keuze is reuze! In samenwerking met Corparis organiseren we de workshop Eerste Hulp bij Loopbaankeuzes. Tijdens deze gratis workshop op woensdag 1 december helpen we je op weg tijdens de zoektocht naar de carrière die het beste bij je past, meld je nu snel aan!

Wist je dat 70% van de afgestudeerde artsen uiteindelijk buiten het ziekenhuis eindigt? En heb je enig idee met welke reden dat zo is? Vraag jij jezelf wel eens af:  “Waar word ik straks echt gelukkig van?” en “Wat vind ik nu écht belangrijk?” . De specialisten van Corparis zijn experts op de mogelijkheden die er zijn om je loopbaan vorm te geven. En ze helpen je graag! In 90 minuten vertellen ze hoe je meer regie kan hebben in het creëren van jouw ideale werksituatie en ga je ontdekken welke loopbaanmogelijkheden er zijn buiten het ziekenhuis en hoe jij je loopbaan kunt vormgeven.

Na deze workshop kun je straks zo goed mogelijk voorbereid een keuze maken die bij jou als arts past. Dat is waarmee we je op gang helpen richting je eerste baan. De workshop is interessant voor geneeskundestudenten uit alle jaren van de opleiding. Meld je daarom nu aan voor deze interactieve online workshop.

Workshop Corparis - Eerste hulp bij loopbaankeuze - 1 december 2021

  • Ik geef hierbij toestemming dat ik benaderd kan worden door Corparis en dat mijn gegevens bewaard worden voor maximaal 1 jaar. Zonder nieuwe toestemming worden mijn gegevens na deze periode automatisch vernietigd.
    Vink hier ticket aan, indien er geen plaats meer voor je is kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Gegevens

Datum:
1 december 2021
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenement Categorie:

Organisator

De Geneeskundestudent
Telefoon:
088 1344145
E-mail:
info@degeneeskundestudent.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Digitaal
Nederland + Google Maps