Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale Workshop “Wat je moet weten over de wet Big”

24 juni 2021 om 19:30 - 20:15

Na minstens zes jaar zwoegen, is het eindelijk zo ver: je artsenbul komt in zicht! Maar wat nu? Om als basisarts aan de slag te kunnen gaan heb je wel een BIG-registratie nodig. Waarom moet dat? Wat betekent het voor jou? En hoe regel je zo’n registratie eigenlijk? Antwoord op die vragen krijg je tijdens de gratis digitale workshop ‘Wat je moet weten over de wet BIG!’ De workshop wordt je aangeboden door De Geneeskundestudent en de KNMG en vindt plaats op donderdag 24 juni 2021 van 19:30 uur tot 20:15 uur. Let op: meld je op tijd aan want vol=vol.

Workshop KNMG: ‘Wat je moet weten over de wet BIG!’ – Dr. mr. Natasja van Veen, beleidsadviseur gezondheidsrecht KNMG
Na het behalen van je bul lijkt het voor de hand liggend om als basisarts aan de slag te gaan, maar dan heb je wel een BIG-registratie nodig. Waarom is dat? Wat betekent het voor jou? En hoe regel je zo’n registratie eigenlijk? En waar moet je allemaal op letten? En wat nou als je helemaal geen carrière in een witte jas ambieert? Kan ik dan toch als arts geregistreerd blijven? In deze workshop krijg je antwoord op deze en andere vragen en word je zo goed voorbereid op wat te doen na die buluitreiking.

Interactieve workshop 
De workshop vindt plaats via Zoom, we vragen alle deelnemers om waar kan te beschikken over een camera en microfoon zodat er tijdens de workshop ook vragen gesteld kunnen worden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging, enkele dagen voor de workshop ontvang je een e-mail met daarin de zoom-link.

Meld je aan via onderstaand formulier;

 

Gegevens

Datum:
24 juni 2021
Tijd:
19:30 - 20:15
Evenement Categorie:

Organisator

De Geneeskundestudent
Telefoon:
088 1344145
E-mail:
info@degeneeskundestudent.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Digitaal
Nederland + Google Maps