Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale workshop: ‘Wat moet je weten over de wet BIG?’

23 november 2020 om 19:30 - 20:15

Na minstens zes jaar zwoegen, is het eindelijk zo ver: je artsenbul komt in zicht! Maar wat nu? Om als basisarts aan de slag te kunnen gaan heb je wel een BIG-registratie nodig. Waarom moet dat? Wat betekent het voor jou? En hoe regel je zo’n registratie eigenlijk? Antwoord op die vragen krijg je tijdens de gratis digitale workshop ‘Wat je moet weten over de wet BIG!’ De workshop wordt je aangeboden door De Geneeskundestudent en de KNMG en vindt plaats op maandag 23 november en woensdag 9 december van 19:30 uur tot 20:15 uur. Let op: er is per workshop plek voor maximaal 25 geneeskundestudenten, dus vol=vol.

Workshop KNMG: ‘Wat je moet weten over de wet BIG!’ – Dr. mr. Natasja van Veen, beleidsadviseur gezondheidsrecht KNMG
Na het behalen van je bul lijkt het voor de hand liggend om als basisarts aan de slag te gaan, maar dan heb je wel een BIG-registratie nodig. Waarom is dat? Wat betekent het voor jou? En hoe regel je zo’n registratie eigenlijk? En waar moet je allemaal op letten? En wat nou als je helemaal geen carrière in een witte jas ambieert? Kan ik dan toch als arts geregistreerd blijven? In deze workshop krijg je antwoord op deze en andere vragen en word je zo goed voorbereid op wat te doen na die buluitreiking.

Interactieve workshop 
De workshop vindt plaats via Zoom, we vragen alle deelnemers om waar kan te beschikken over een camera en microfoon zodat er tijdens de workshop ook vragen gesteld kunnen worden. Per workshop is er plaats voor maximaal 25 geneeskundestudenten (vol=vol!). Na aanmelding ontvang je een bevestiging, enkele dagen voor de workshop ontvang je een e-mail met daarin de zoom-link.

Vragen
Heb je vragen over de workshop? Of over iets anders? Neem dan contact met ons op via info@degeneeskundestudent.nl

Workshop KNMG 23 november

    Vink hier ticket aan, indien er geen plaats meer voor je is kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Gegevens

Datum:
23 november 2020
Tijd:
19:30 - 20:15
Evenement Categorie:

Locatie

Digitaal
Nederland

Organisator

De Geneeskundestudent
Telefoon:
088 1344145
E-mail:
info@degeneeskundestudent.nl
Bekijk de site van Organisator