Naam(Vereist)
Kies je top drie workshops. Lees hier meer over de workshops.
Ticket(Vereist)
Betaalmethode

Workshops

 • Warner Prevoo – De arts als patiënt: echte dokters huilen ook. 
  Deze workshop over het arts als patiënt perspectief wordt gegeven door Warner Prevoo, schrijver van ‘Echte dokters huilen ook’. Een boek waarin hij beschrijft hoe hij als interventieradioloog in zijn eigen ziekenhuis werd gediagnosticeerd met kanker. 
 • Dokters in debat – Debatteren kun je leren. 
  In deze workshop word jij klaargestoomd om je te laten horen in het maatschappelijk debat. Onder leiding van ervaren trainers leer je handige debatvaardigheden die direct toepasbaar zijn. 
 • Medical business – Medisch leider met verstand van zaken. 
  Tijdens deze workshop zetten we het begrip leiderschap in een goed daglicht en belichten we de bestuurlijke, organisatorische en financiële kanten van de zorg. Gezien kennis hiervan heel belangrijk is om wegwijs te worden in de Nederlandse zorg. We helpen jullie op weg met het worden van een arts die ook verstand heeft van zaken!
 • Froukje Verdam – Zelfzorg voor de jonge dokter. 
  Dokters zijn enorm betrokken en bevlogen. Ze maken lange dagen in een hiërarchische, veeleisende omgeving. Om goed voor patiënten te kunnen zorgen, is het van belang eerst goed voor jezelf te zorgen. Gedurende de workshop gaan we met praktische tips en oefeningen je koel houden en duurzaam dokteren met een warm hart.
 • Corparis – Ontdek je talenten
  Tijdens deze workshop gaan we het hebben over wat jij belangrijk vindt, wat jouw kwaliteiten en talenten zijn én hoe je deze kan inzetten in jouw werk als arts, maar wellicht ook in andere rollen. Hoe beter je dit weet, hoe beter je kunt nadenken over hoe je je talenten kan inzetten in jouw loopbaan. 
 • Talent Care 
  Persoonlijk Leiderschap voor jonge dokters: Neem regie over je eigen ontwikkeling Tijdens deze workshop leer je meer over persoonlijk leiderschap in combinatie met onze 3-fasen aanpak en krijg je een aantal concrete tips aangereikt zodat je het initiatief voor jouw ontwikkeling bij jezelf houdt.