Evenementen

Ieder jaar organiseert De Geneeskundestudent interessante evenementen. Leden krijgen exclusieve toegang. In de agenda zie je wat er in de planning staat. Lees hieronder meer over eerdere evenementen.

BEKIJK EVENEMENTEN

Talking Medicine

In 2019 hebben we een succesvolle eerste editie van het nationale evenement ‘Talking Medicine’ georganiseerd. De vraag ‘hoe ziet de zorg van de toekomst er voor jou uit?’ stond centraal gedurende dit evenement. Verschillende sprekers gaven op een TED-talks geïnspireerde manier hun blik op de toekomst van geneeskunde. In 2021 zullen we de tweede editie van Talking Medicine organiseren, zorg ervoor dat je er bij bent!

Van bul naar baan

Naast nationale evenementen, organiseren we ook themabijeenkomsten op de faculteiten. Na verschillende succesvolle edities, organiseren we in 2020 op elke medische faculteit de themabijeenkomst ‘Van Bul naar Baan’. Dit is een evenement gericht op geneeskundestudenten in de eindfase van hun studie. In een avond worden studenten middels verschillende workshops geïnformeerd over de BIG-registratie, solliciteren en het eerste contract.

KNMG Carrièrebeurs

Om het jaar organiseert De Geneeskundestudent samen met de KNMG de KNMG Carrièrebeurs. Tijdens deze dag kunnen geneeskundestudenten ontdekken van welk vak hun doktershart sneller gaat kloppen. Op de beursvloer geven de verschillende artsenverenigingen informatie over wat hun vak zo interessant maakt. Tijdens de workshops krijgen studenten informatie, inspiratie en praktische tips over verschillende onderwerpen. Bekijk hier een impressiefilm van de carrièrebeurs van 2019.

Leden

Maarten Wille
Maarten Wille
Voorzitter werkgroep

Wil je deelnemen?

kijk dan hier!