Femke van de Zuidwind nieuwe voorzitter De Geneeskundestudent

Tijdens de digitale Algemene Ledenvergadering (ALV) van De Geneeskundestudent van vrijdag 19 juni is Femke van de Zuidwind geïnstalleerd tot nieuwe voorzitter van De Geneeskundestudent. Ze volgt daarmee Amir Abdelmoumen op, die na anderhalf jaar aftreedt.

Femke van Zuidwind studeert geneeskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ze is bijna klaar met haar bachelor en gebruikt haar wachttijd voor het voorzitterschap van De Geneeskundestudent en een premaster politicologie. Het afgelopen jaar was Femke al actief als assessor in het dagelijks bestuur van De Geneeskundestudent en kijkt uit naar haar nieuwe rol als voorzitter: “Ik wil in mijn bestuurstermijn graag samen met het algemeen bestuur aan de slag om onszelf tot de best mogelijke bestuurders voor deze organisatie te ontwikkelen. Daardoor kunnen we ons optimaal inzetten voor de belangenbehartiging en dienstverlening voor de leden.”

Dagelijks bestuur

Naast de voorzitterswissel werd tijdens de digitale ALV ook Sofie van Goor geïnstalleerd als nieuwe commissaris intern in het dagelijks bestuur, zij volgt Marel van Ruissen op. Het dagelijks bestuur bestaat nu uit Femke van de Zuidwind (voorzitter), Denise de Gruijter (commissaris extern) en Sofie van Goor (commissaris intern).

Aankomende evenementen

Actieve Projecten

Planetary Health & Duurzaamheid

Lees verder

Tegemoetkoming

Lees verder

Selectie

Lees verder

Bekijk alle projecten