Online speeddaten met artsen M+G

De Geneeskundestudent zet in het project Versterken Extramuraal in op meer aandacht voor de specialismen buiten het ziekenhuis. De geneeskundeopleiding is vrij traditioneel ingericht en nog altijd erg gericht op werken in het ziekenhuis. Wij vinden het belangrijk dat daarin verandering komt: het is tijd voor meer onderwijs en meer coschappen buiten het ziekenhuis!

Daarom stimuleren we initiatieven die de extramurale specialismen onder de aandacht brengen. Eén van deze specialismen is arts Maatschappij + Gezondheid. artsmg.nl organiseert op 5 juni een online speeddate met artsen M+G. Hieronder lees je meer info over het event:

De samenleving heeft steeds meer behoefte aan artsen buiten het ziekenhuis en het aantal opleidingsplekken voor de (profiel)opleidingen arts Maatschappij + gezondheid stijgt gestaag. Daarmee groeit ook het aantal vragen over de opleiding en het werk van de arts M+G. Wat doe je precies? Welke richtingen zijn er allemaal mogelijk en waar kom je straks te werken? Max van Gent – jeugdarts in opleiding – trapt de serie speeddates af op maandag 5 juni om 20:00 (online). Deelname is gratis, wel graag vooraf aanmelden.  

Interesse? Klik op deze link om je aan te melden.

Aankomende evenementen

Actieve Projecten

Planetary Health & Duurzaamheid

Lees verder

Tegemoetkoming

Lees verder

Selectie

Lees verder

Bekijk alle projecten