Recordaantal respondenten jaarlijkse enquête

Dit jaar heeft De Geneeskundestudent na een jaar pauze weer haar traditie opgepakt om jaarlijks een enquête te verspreiden onder alle geneeskundestudenten in Nederland en dat met groot succes. De Geneeskundestudent bedankt alle 4.125 respondenten voor hun tijd en mening! We zijn heel trots dat we dankzij de betrokkenheid van onze leden een nieuwe record aan reacties hebben kunnen ontvangen, namelijk 616 reacties (18%) meer dan het vorige record.

Groningen heeft de meeste reacties verzameld, gefeliciteerd en goed bezig! Maastricht heeft de tweede plek gehaald met een heel kleine voorsprong op Rotterdam. Halen jullie de Groningers volgend jaar in? De meeste antwoorden zijn dit jaar door de derdejaars gegeven met 18,4% van alle verzamelde reacties, maar ook alle andere jaren waren goed bezig. In de figuren kan je zien hoeveel studenten per faculteit en studiejaar hebben gereageerd, met 100% op de x-as als het totaal aantal respondenten (4.125).

Het bestuur van De Geneeskundestudent is druk bezig met het verwerken van jullie antwoorden en houdt leden uiteraard via de website en socials op de hoogte van de resultaten en rapporten!

Aankomende evenementen

Actieve Projecten

Planetary Health & Duurzaamheid

Lees verder

Tegemoetkoming

Lees verder

Selectie

Lees verder

Bekijk alle projecten