Word jij ons nieuwe bestuurslid? Solliciteer nu!

Algemeen bestuurslid
Wil jij op landelijk niveau meepraten over onderwerpen die álle geneeskundestudenten aangaan, zoals duurzaamheid in de zorg, veilig werken of de tegemoetkoming voor coassistenten? En wil je bestuurservaring opdoen? Solliciteer dan voor de functie algemeen bestuurslid van De Geneeskundestudent! Wij zijn op zoek naar studenten uit Groningen, Rotterdam, Nijmegen en uit Amsterdam (UvA).  

De Geneeskundestudent (DG) vertegenwoordigt op landelijk niveau de belangen van ruim 15.000 geneeskundestudenten en biedt jou de ultieme kans om bestuurservaring op te doen en een netwerk op te bouwen! 

Redacteur Arts in Spe
Wil jij op landelijk niveau meepraten over onderwerpen die álle geneeskundestudenten aangaan, bestuurservaring opdoen, én creatief bezig zijn? Solliciteer dan voor de functie van redacteur voor Arts in Spe! Arts in Spe is het tijdschrift van De Geneeskundestudent en Medisch Contact. Als redacteur ben jij verantwoordelijk voor de content van Arts in Spe. Ben jij een natuurlijk leider, een creatieve en inspirerende samenwerker, en heb jij affiniteit met schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Enthousiast geworden en solliciteren? 

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk zondag 28 mei 2023 om 23.59 naar info@degeneeskundestudent.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 9 en 10 juni. Houd deze dagen vrij als je geïnteresseerd bent! 

Om de sollicitatieprocedure van bestuursleden voor De Geneeskundestudent zo transparant en inclusief mogelijk te houden is ervoor gekozen om dit jaar anoniem te solliciteren. Dat betekent dat, nadat jij je sollicitatie hebt opgestuurd, de volgende gegevens voor de sollicitatiecommissie niet zichtbaar zullen zijn; naam, leeftijd, geslacht, foto, geboorteplaats en talen die je spreekt. 

Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Kijk op onze site of mail naar info@degeneeskundestudent.nl

Aankomende evenementen

Actieve Projecten

Planetary Health & Duurzaamheid

Lees verder

Tegemoetkoming

Lees verder

Selectie

Lees verder

Bekijk alle projecten