Bestuursleden gezocht!

Wil jij op landelijk niveau meepraten over onderwerpen die álle geneeskundestudenten aangaan, zoals de tegemoetkoming of de huidige corona-crisis? En wil je bestuurservaring op doen? Solliciteer dan voor de functie algemeen bestuurslid van De Geneeskundestudent! Wij zijn op zoek naar studenten uit Groningen, Rotterdam en Utrecht.

De Geneeskundestudent (DG) vertegenwoordigt op landelijk niveau de belangen van ruim 15.000 geneeskundestudenten en biedt jou de ultieme kans om bestuurservaring op te doen en een groot netwerk op te bouwen.

Wat houdt deze functie in?

Je houdt je actief bezig met een van onze portefeuilles én je vertegenwoordigt jouw faculteit. Voor meer informatie over de portefeuilles klik hier.
De voordelen op een rij:

  • Actief meedenken over belangrijke onderwerpen zoals veilige arbeidsomstandigheden, de vergoeding voor coassistenten en de arbeidsmarkt;
  • Het organiseren van landelijke evenementen;
  • Het uitvoeren van onderzoek met behulp van onze jaarlijkse enquête;
  • Trainingen en workshops om jouw persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen;
  • Een fantastisch netwerk: De Geneeskundestudent is onderdeel van het federatiebestuur van de KNMG waarvan o.a. ook de Federatie van Medisch Specialisten en de Landelijke Huisartsenvereniging deel van uitmaken;

Tijdsbesteding?

4-8 uur per week. We vergaderen gemiddeld elke drie weken met het gehele bestuur op donderdagavond, indien mogelijk in de Domus Medica te Utrecht en anders over Zoom. Daarnaast is er een aantal vergaderingen in het weekend.

Enthousiast geworden en solliciteren?

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk vrijdag 23 oktober 2020 om 23.59 uur naar info@degeneeskundestudent.nl. De sollicitatiegesprekken vinden fysiek plaats in Utrecht, indien de maatregelen het toelaten, op 30 en/of 31 oktober. Houd deze dagen vrij als je geïnteresseerd bent!
Heb je vragen of wil je aanvullende informatie? Mail dan naar info@degeneeskundestudent.nl.

Selectiecommissie

Wil je eenmalig iets doen met De Geneeskundestudent? Neem dan plaats in de selectiecommissie. Hierin heb je de unieke ervaring om aan de andere kant van de tafel te zitten en mee te maken hoe een sollicitatieprocedure in zijn werk gaat. Je kiest samen met de andere leden van de selectiecommissie uit alle sollicitanten wie onze volgende bestuursleden zullen worden.
Je taken zijn als volgt:

  • Eenmaal een online vergadering met de commissie om uit alle sollicitaties uit te kiezen wie op gesprek wordt uitgenodigd.
  • Aanwezigheid bij de sollicitaties op 30 en/of 31 oktober.
  • Online vergadering met de commissie om de nieuwe bestuursleden definitief uit te kiezen.

Interesse? Meld je aan via info@degeneeskundestudent.nl.

Aankomende evenementen

Actieve Projecten

Planetary Health & Duurzaamheid

Lees verder

Tegemoetkoming

Lees verder

Selectie

Lees verder

Bekijk alle projecten