Gratis KNMG-webinar | Arts van de toekomst: Generalist of (super)specialist?

Ondanks het regelmatig terugkerende pleidooi voor meer generalistische artsen zien we een trend van steeds meer (super)specialisten. Wat betekent dit voor jouw keuze voor een vervolgopleiding? Kun je beter een generalistisch beroep kiezen, of inzetten op een loopbaan waarin je je steeds verder specialiseert op een heel specifiek gebied? Deze en andere vragen staan centraal tijdens het gratis KNMG-webinar op 6 december.

Tijdens het webinar vertellen zowel een (super)specialist, als een generalist over hun loopbaan en keuzes. Ook kijken ze breder naar wat ze in hun omgeving zien: wat zijn de obstakels en kansen voor deze richtingen? Benut de kennis en ervaring van deze twee artsen en krijg advies over jouw loopbaanplanning! Deelnemers krijgen de mogelijkheid om vooraf, of tijdens het webinar vragen te stellen.

Klik hier om je aan te melden

Jaar van jouw toekomst

Dit webinar is onderdeel van een reeks webinars in het teken van het ‘Jaar van jouw toekomst’. KNMG organiseert dit studiejaar elke maand een online event in het teken van jouw toekomstmogelijkheden als arts. In juni sluiten we groots af met De Carrièrebeurs: het carrière-event van de KNMG en De Geneeskundestudent. Bekijk hier alle events en geef je op!

Lees meer over Beroepskeuze

Word je medisch specialist? Of kies je voor een carrière als arts buiten het ziekenhuis? Net als jij, ervaren veel geneeskundestudenten het kiezen van de…

Lees verder

Aankomende evenementen

Actieve Projecten

Planetary Health & Duurzaamheid

Lees verder

Tegemoetkoming

Lees verder

Selectie

Lees verder

Bekijk alle projecten