Update tegemoetkoming: reactie RvB biedt kleine opening

In een eerder nieuwsbericht hebben wij jullie verteld over het feit dat LAD/FBZ een brief heeft gestuurd naar het ziekenhuis die nog niet was overgegaan tot uitbetaling van de onkostenvergoeding voor coassistenten. Inmiddels heeft de Raad van Bestuur van het betreffende ziekenhuis op de brief gereageerd. Er lijkt een kleine opening om tot een goed resultaat te komen, dit wordt momenteel verder besproken.

Veel leden houden ons op de hoogte van de stand van zaken in hun ziekenhuis. Wij horen dat sommige ziekenhuizen overgaan tot het uitbetalen van de tegemoetkoming en dat zij coassistenten daar goed en duidelijk over informeren. Echter, andere ziekenhuizen blijven onterecht aangeven dat dit niet kan of mag. Wij adviseren je om gebruik te maken van onze voorbeeldbrieven op de website.

Mocht het ziekenhuis toch niet overgaan tot uitbetaling dan horen wij dat graag. Meld je via: info@degeneeskundestudent.nl.

Lees meer over Tegemoetkoming

Al jaren pleit De Geneeskundestudent voor een vergoeding voor coassistenten. Er zijn de laatste jaren een aantal belangrijke ontwikkelingen geweest binnen dit onderwerp. Hieronder volgt…

Lees verder

Aankomende evenementen

do 22

Bestuursvergadering

22 oktober
nov 04
nov 05

Bestuursvergadering

5 november

Actieve Portefeuilles

Beroepskeuze

Lees verder

Beoordelingen

Lees verder

Capaciteit

Lees verder

Bekijk alle Portefeuilles