De Geneeskundestudent start vlogserie over artsen buiten het ziekenhuis

De Geneeskundestudent streeft ernaar om studenten te voorzien van goede informatie voor het maken van een beroepskeuze. Daarom zijn we deze week gestart met de vlogserie: ‘A day in the life of …!’ waarin we minder populaire specialismen podium geven. Iedere week geeft een nieuwe arts een inkijkje in een dag in hun leven.

Afgelopen maanden hebben onze bestuursleden van de portefeuille beroepskeuze en onze werkgroep media & Promotie zich ingezet voor dit nieuwe project. De portefeuille beroepskeuze streeft ernaar om geneeskundestudenten te voorzien van informatie betreffende vervolgopleidingen, zodat zij een goed geïnformeerde beroepskeuze kunnen maken. Een van onze doelen is om minder populaire specialismen een podium geven. Dit willen wij bereiken door deze vlogserie waarin enkele artsen die werken buiten het ziekenhuis hun verhaal vertellen.

De komende weken nemen enkele artsen die buiten het ziekenhuis werken jullie mee in een dag in hun leven. De eerste vlog staat al online op onze Instagram, Facebook en LinkedIn! Vanaf nu volgt elke maandag gedurende 6 weken een vlog; een goed moment om ons op social media te gaan volgen, toch?

Lees meer over Beroepskeuze

Word je medisch specialist? Of kies je voor een carrière als arts buiten het ziekenhuis? Net als jij, ervaren veel geneeskundestudenten het kiezen van de…

Lees verder

Aankomende evenementen

Actieve Projecten

Planetary Health & Duurzaamheid

Lees verder

Tegemoetkoming

Lees verder

Selectie

Lees verder

Bekijk alle projecten