Uniek dashboard van De Geneeskundestudent: hét overzicht met de meest recente onderzoeksresultaten over de geneeskundestudie!

De Geneeskundestudent heeft een nieuw dashboard ontwikkeld dat haar meest recente onderzoeksresultaten weergeeft. Het dashboard biedt overzichtelijk informatie over enkele actuele thema’s die spelen binnen de geneeskundestudie. Met het dasboard wil De Geneeskundestudent meer aandacht vestigen op deze thema’s, zowel bij haar achterban als bij de acht geneeskundefaculteiten.

De cijfers die op het dashboard staan, komen allemaal uit de onderzoeksrapporten van De Geneeskundestudent. Deze zijn ook te vinden op deze website. Benieuwd wat de gemiddelde uurbesteding van coassistenten is? Of weten welke beroepen het populairst zijn onder geneeskundestudenten? Neem een kijkje op het dashboard!

Naast het nieuwe dashboard is de website ook inhoudelijk veranderd. De Geneeskundestudent heeft sinds 2022 een nieuwe bestuursstructuur die de samenwerking tussen verschillende projecten bevordert. De projecten werken vanaf nu onder de drie hoofdpijlers ‘Studeren onder de beste omstandigheden’, ‘De juiste arts op de juiste plaats’ en ‘Maatschappelijke betrokkenheid & Zelfontplooiing’.  Op deze manier hoopt de vereniging zich nog effectiever in te kunnen zetten voor geneeskundestudenten op landelijk niveau. Benieuwd welke projecten onder de pijlers zijn gestart? Bekijk hier de startpagina van al onze lopende projecten!

Aankomende evenementen

Actieve Projecten

Planetary Health & Duurzaamheid

Lees verder

Tegemoetkoming

Lees verder

Selectie

Lees verder

Bekijk alle projecten